Säilötyt kesäkurpitsat

Säilötyt kesäkurpitsat

Säilötyt kesäkurpitsat

Luokka: 
Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Marinadiin

Vaikeusaste

Säilötyt kesäkurpitsat ohje

    • Pese kesäkurpitsat hyvin. Leikkaa kesäkurpitsa haluamaasi muotoon esim.viipaleiksi, veneiksi tai tangoiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
    • Lado kesäkurpitsa ja punasipuli (sekä muut mausteet) vuorotellen puhtaaseen tölkkiin.
    • Keitä liemi ja kaada kesäkurpitsan päälle. Sulje tölkki ja säilytä kylmässä. Kesäkurpitsa on valmista syötäväksi 3 viikon kuluttua.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös