Kesäkurpitsahillo

Kesäkurpitsahillo

Kesäkurpitsahillo

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 2 l kuorittua kesäkurpitsaa paloina
  • 0.5 dl vettä
  • 2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 0.5 kg sokeria
  • 0.5 tl kardemummaa hienonnettuna
  • 2 tl sitruunahappoa
Vaikeusaste

Kesäkurpitsahillo ohje

    • Lisää kattilaan kesäkurpitsapalat, vesi, sitruunan raastettu kuori ja -mehu ja keitä, kunnes kurpitsanpalat pehmenevät.
    • Soseuta kesäkurpitsaseos sauvasekoittimella.
    • Lisää soseeseen sokeri ja kardemumma. Keitä vielä 45 minuuttia. Lisää sitruunahappo ja purkita.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry