Yrttitarhurin risotto

Yrttitarhurin risotto

Yrttitarhurin risotto

Luokka: 
Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Juurekset, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Yrttitarhurin risotto ohje

    • Hienonna purjo tai sipuli. Leikkaa porkkanat ja selleri noin sormenpään kokoisiksi kuutioiksi.
    • Kuumenna öljytilkka paksupohjaisen padan pohjalla. Kuullota kasviksia hetken aikaa koko ajan sekoittaen.
    • Lisää ruis-riisiseos. Mausta suolalla. Lisää vesi ja kypsennä ruokaa parinkymmenen minuutin ajan. Lisää tarvittaessa vettä.
    • Hienonna yrtit ja sekoita osa risoton joukkoon ja osa vasta pinnalle.
    • Tarjoa liha- tai kalaruoan aromikkaana lisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös