Maissiletut

Maissiletut

Maissiletut

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 2 maissintähkää
  • 1 pieni sipuli
  • 2 munaa
  • 0.5 dl maitoa
  • 1 rkl vehnäjauhoa
  • valkopippuria
  • suolaa
Vaikeusaste

Maissiletut ohje

    • Poista tähkien ympäriltä suojuslehdet ja rihmat ja huuhdo tähkät.
    • Irrota jyvät rangasta veitsellä leikkaamalla. Pidä maissintähkä pystyssä leikkuulautaa vasten ja leikkaa veitsellä ylhäältä alaspäin.
    • Hienonna sipuli.
    • Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää muut aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 20 minuuttia. Paista lettupannulla miedolla lämmöllä.
    • Tarjoa sellaisenaan tai lisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry