Kaali-porkkanasalaatti

Kaali-porkkanasalaatti

Kaali-porkkanasalaatti

Luokka: 
Kylmät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Kaali-porkkanasalaatti ohje

    • Leikkaa tai raasta kaali suikaleiksi. Raasta porkkanat karkealla terällä.
    • Leikkaa sipulit kahteen osaan ja siitä edelleen viipaleiksi.
    • Mittaa kaikki liemen aineet kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvikset ja sekoita kunnes seos kiehuu uudelleen. Sulje liesi ja anna ainesten hautua kannen alla jälkilämmöllä muutaman minuutin ajan.
    • Nosta kattila liedeltä ja jätä seos kannen alle jäähtymään. Siirrä salaatti liemineen sopivan kokoisiin purkkeihin.
    • Tarjoa liha- ja kalaruokien lisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös