Sipulinen vorschmack

Sipulinen vorschmack

Sipulinen vorschmack

Luokka: 
Höystöt ja curryt, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Sipulinen vorschmack ohje

    • Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
    • Ruskista jauheliha kevyesti padassa. Sekoita joukkoon sipulit ja anna niiden kuullottua muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
    • Leikkaa anjovikset saksilla suoraan rasiassa pienemmiksi paloiksi ja kaada anjovikset liemineen muiden aineiden joukkoon pataan.
    • Lisää tomaattisose sekä valkopippuria ja sekoita hyvin.
    • Kaada seos voideltuun vuokaan ja lisää kerma.
    • Kypsennä ruokaa 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 45 - 55 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös