Sipulinen vorschmack

Sipulinen vorschmack

Sipulinen vorschmack

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 kpl suurta sipulia
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 500 g jauhelihaa
  • 120 g anjovista
  • 1 tlk tomaattisosetta
  • muutama kierros valkopippuria myllystä
  • 2 dl ruokakermaa
Vaikeusaste

Sipulinen vorschmack ohje

    • Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet.
    • Ruskista jauheliha kevyesti padassa. Sekoita joukkoon sipulit ja anna niiden kuullottua muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
    • Leikkaa anjovikset saksilla suoraan rasiassa pienemmiksi paloiksi ja kaada anjovikset liemineen muiden aineiden joukkoon pataan.
    • Lisää tomaattisose sekä valkopippuria ja sekoita hyvin.
    • Kaada seos voideltuun vuokaan ja lisää kerma.
    • Kypsennä ruokaa 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 45 - 55 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry