Perunacurry

Perunacurry

Perunacurry

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 600 g kiinteitä perunoita (vihreä väritunniste: esim. Nicola, Velox, Rikea)
  • 2 kpl sipulia
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl mietoa currytahnaa
  • 1 kpl pieni (n. 300g) kukkakaali
  • 1 dl kasvislientä
  • 6 kpl kirsikkatomaattia
  • 1 dl ruokakermaa
  • tuoretta korianteria
Vaikeusaste

Perunacurry ohje

    • Kuori perunat, sipulit ja valkosipulinkynnet.
    • Lohko perunat ja leikkaa sipulit neljään osaan. Hienonna valkosipulinkynnet.
    • Puhdista ja paloittele kukkakaali lohkoiksi.
    • Kuumenna öljy paistin- tai vokkipannulla.
    • Lisää peruna-, kukkakaali- ja sipulilohkot sekä valkosipuli ja kuullota kasviksia muutaman minuutin ajan.
    • Lisää currytahna ja kuumenna edelleen muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
    • Kaada joukkoon kasvisliemi ja hauduta kasvikset napakan kypsiksi.
    • Lisää puolitetut tomaatit ja ruokakerma. Kuumenna ja ripauta päälle hienonnettua korianteria.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry