Tabbouleh-salaatti

Tabbouleh-salaatti

Tabbouleh-salaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 dl kypsää bulguria tai couscousia
  • 5 tomaattia kuutioituna
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl hienonnettua minttua
  • 2 rkl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0.5 dl rypsiöljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
Vaikeusaste

Tabbouleh-salaatti ohje

    • Keitä tai liota bulguri tai couscous kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
    • Bulguri turpoaa keitettäessä noin kaksinkertaiseksi.
    • Sekoita tomaattisilppuun sipuli ja yrtit ja kääntele bulgur tomaattiseokseen.
    • Sekoita keskenään sitruunamehu, öljy, suola ja pippuri.
    • Kaada seos bulguriseokseen, sekoita nostellen ja anna tabboulehin maustua jääkaapissa reilu puoli tuntia.
    • Tarjoa leivän ja rapeiden salaatinlehtien kanssa alkuruuaksi.
    • Voit tarjota salaatin lisäkkeenä esimerkiksi paistetulle broilerille tai porsaanfileelle.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry