Parsakaalia parhaimmillaan

Parsakaalia parhaimmillaan

Parsakaalia parhaimmillaan

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 750 g parsakaalia
  • 1 mieto chili
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 cm:n pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl soijakastiketta
  • pinnalle pähkinöitä, manteleita tai auringonkukansiemeniä
Vaikeusaste

Parsakaalia parhaimmillaan ohje

    • Huuhtele pari parsakaalin kukintoa. Paloittele varsiosat ja irrottele nuput.
    • Hienonna tuore chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja viipaloi inkivääri.
    • Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurikkapannulla. Lisää chili, valkosipuli ja inkivääri sekä parsakaalin varret. Kuumenna kahdella lastalla nostellen muutaman minuutin ajan. Lisää parsakaalin nuput ja kuumenna nekin.
    • Mausta soijakastikkeella ja lisää pinnalle pähkinöitä tai siemeniä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry