Varhaisperuna-kasvispannu

Varhaisperuna-kasvispannu

Varhaisperuna-kasvispannu

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Kaalit, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

6 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Varhaisperuna-kasvispannu ohje

    • Leikkaa perunat ja sipulit melko tukeviksi viipaleiksi.
    • Lohko kukka- tai parsakaali pieniksi nupuiksi ja paloittele kanta- ja varsiosat. Jos käytät parsaa, paloittele vihreä tankoparsa noin kolmen sentin paloiksi ja halkaise nämä pitkittäin.
    • Kuumenna öljy-voiseos tai pullomargariinia isolla paistinpannulla, vokkipannulla tai ulkona muurinpohjapannulla. Paista ensin perunaviipaleet niin, että sekoittelet mahdollisimman vähän, jotta perunaviipaleet saavat rapeaa pintaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä perunat sivuun.
    • Paista kevyesti sipuliviipaleet ja parsapalat tai kaalinnuput. Yhdistä nämä perunoihin ja lisää ripaus suolaa ja pippuria.
    • Lisää kana- tai kasvislientä ja anna ainesten kiehahtaa minuutin ajan.
    • Ripottele lopuksi ruokaan parmesaaniraastetta ja säästä osa raasteesta varovaisen sekoittamisen jälkeen ruoan pinnalle.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös