Palvimestarin parsakaalikeitto

Palvimestarin parsakaalikeitto

Palvimestarin parsakaalikeitto

Luokka: 

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 8 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 3 parsakaalia
  • 1 sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 valkosipulinkynttä
  • 100 g sulatejuustoa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 150 g palvikinkkua
  • nippu persiljaa
Vaikeusaste

Palvimestarin parsakaalikeitto ohje

    • Leikkaa parsakaalit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja viipaloi porkkanat.
    • Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, sulatejuusto ja pippuriseos.
    • Anna keiton kiehua vielä viisi minuuttia.
    • Lisää kuutioitu tai suikaloitu palvikinkku. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
    • Koristele keitto hienonnetulla persiljalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry