Kirjava suikalepata

Kirjava suikalepata

Kirjava suikalepata

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Kaalit, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kirjava suikalepata ohje

    • Leikkaa sipulit ensin kahteen osaan ja siitä edelleen ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa
    • juurekset ja kaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi.
    • Paista broilerisuikaleet kahdessa erässä padassa tai pannulla.
    • Kuullota kasvissuikaleet samaan tapaan ja yhdistä liha- ja kasvissuikaleet pataan. Hienonna ja lisää joukkoon valkosipulinkynnet. Mausta seos.
    • Sekoita kylmään veteen tärkkelysjauhot ja kaada seos ruokaan koko ajan sekoittaen. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 - 10 minuuttia.
    • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja vettä. Tarjoa ruoan kanssa halutessasi keitettyä perunaa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös