Kasviscouscous

Kasviscouscous

Kasviscouscous

Luokka: 
Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kasviscouscous ohje

    • Leikkaa purjo, paprika, tomaatit ja kurkku pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota hetki purjoa ja paprikaa. Lisää vesi.
    • Veden kiehuessa lisää couscous ja poista kattila välittömästi liedeltä. Anna suurimoiden turvota jäähtyvässä nesteessä muutaman minuutin ajan. Sekoita couscous irtonaiseksi.
    • Lisää tomaatti- ja kurkkukuutiot, sitruunamehu, suola, pippuri ja tuoreet, hienonnetut yrtit.
    • Voit tarjota couscousin kylmänä, haaleana tai lämpimänä salaatin tai lisäkkeen tapaan. Couscousiin voi lisätä kypsennettyä lihaa tai kanaa tai tarjoa kasviscouscous erikseen esimerkiksi grillattujen lammasvartaiden kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös