Kyssäkaali-linssipata

Kyssäkaali-linssipata

Kyssäkaali-linssipata

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kyssäkaali-linssipata ohje

    • Kuori kyssäkaalit ja sipulit. Kuutioi kyssäkaalit ja hienonna sipulit.
    • Lohko tomaatit ja omenat.
    • Huuhtele linssit siivilässä.
    • Kuumenna öljytilkka paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota sipuleita ja kyssäkaalia hetken aikaa lastalla käännellen. Lisää muut ainekset pataan luettelon mukaisessa järjestyksessä. Sekoita ja hauduta pataa puolisen tuntia.
    • Tarkista maku ja lisää tuoretta yrttiä lopuksi.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös