Sipulinen kesäkurpitsasalaatti

Sipulinen kesäkurpitsasalaatti

Sipulinen kesäkurpitsasalaatti

Luokka: 
Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Sipulinen kesäkurpitsasalaatti ohje

    • Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi, ripottele viipaleille suolaa ja anna viipaleiden "itkeä" vähintään 30 minuuttia, mielellään 2 tuntia.
    • Sekoita kastike. Kaada itkeneistä kesäkurpitsaviipaleista irronnut vesi pois ja sekoita joukkoon punasipuli ja ruohosipuli sekä kastike.
    • Anna vetäytyä vähintään 10 minuuttia.
  1. Vinkki: Kastikkeen viinietikan voi halutessaan vaihtaa esim. balsamietikkaan. Ruohosipulin voi vaihtaa muihinkin yrtteihin, kuten basilikaan tai oreganoon.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös