Talven kasvisvokki

Talven kasvisvokki

Talven kasvisvokki

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Talven kasvisvokki ohje

    • Kuori ja suikaloi valintasi mukaan juureksia, keräkaalia ja sipulia: esim. valko- tai punakaalia, palsternakkaa tai porkkanaa, selleriä tai lanttua. Käytä vaihdellen sipuleita: kelta- tai punasipulia, purjoa ja valkosipulia.
    • Kuumenna tilkka öljyä tilavalla pannulla ja kuumenna kasvikset. Selleri ja lanttu vievät pidemmän ajan kuin kaali tai porkkana. Kun seos on kauttaaltaan kuumentunut, tarkista kasvisten kypsyys maistamalla. Jätä napakankypsiksi.
    • Mausta kasvikset ja tarkista maku.
  1. Vinkkejä: Voit vaihtaa viinietikan ja hunajan tilalle 0,5 – 1 dl makeaa chilikastiketta. Tai kokeile lisämakuna ananasmurskaa.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös