Ceviche

Ceviche

Ceviche

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Hedelmät, Kala ja äyriäiset, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

2 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Ceviche ohje

    • Leikkaa kalafileet pieniksi kuutioiksi ja pane kulhoon. Purista kalapalojen päälle limetin mehu, lisää kuoriraaste ja mausta suolalla. Anna kalojen maustua kylmässä pari tuntia.
    • Leikkaa tomaatit puoliksi, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Hienonna sipuli. Poista chilistä siemet ja valkoiset sisäosat ja hienonna.
    • Sekoita kaikki ainekset kalojen joukkoon ja anna maustua vielä noin 2 tuntia. Koristele ceviche lopuksi korianterinlehdillä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös