Sipuli-homejuustotorttu

Sipuli-homejuustotorttu

Sipuli-homejuustotorttu

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Suolaiset leivonnaiset, Sipulit

Ainekset

1 annosta

1

Taikina

Täyte

Vaikeusaste

Sipuli-homejuustotorttu ohje

    • Sekoita käsin keskenään pehmeä rasva, kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää maito ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina jauhotetun käden avulla piirasvuoan pohjalle ja reunoille (vuoan halkaisija 25 - 27 cm). Anna jähmettyä kylmässä sen aikaa, kun valmistat täytteen.
    • Kuori sipulit, leikkaa puolikkaiksi ja siitä edelleen ohuiksi viipaleiksi. Hauduta sipulit tilkassa öljyä miedolla lämmöllä läpikuultaviksi. Anna jäähtyä.
    • Sekoita jäähtyneiden sipuleiden joukkoon murusteltu sinihomejuusto, juustoraaste, munat, maito, vehnäjauhot ja mausteet.
    • Esipaista piiraspohjaa 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 10 min.
    • Levitä täyte piiraspohjalle ja jatka paistamista vielä 25 - 30 min.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös