Sipuli-makkarakeitto

Sipuli-makkarakeitto

Sipuli-makkarakeitto

Luokka: 
Keitot, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Sipuli-makkarakeitto ohje

    • Kuori ja leikkaa sipulit ja valkosipulit ohuiksi viipaleiksi.
    • Kuumenna öljytilkka kattilassa ja kuullota sipulit läpikuultaviksi. Ripottele pinnalle sokeri ja mausteet. Sekoittele muutama minuutti.
    • Kaada päälle kiehuva vesi ja lisää lihaliemikuutio tai fondi. Hauduta keittoa miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Lisää viini halutessasi.
    • Leikkaa makkara viipaleiksi ja paahda viipaleita kuumalla paistinpannulla hetki. Lisää paahdetut makkaraviipaleet keittoon. Tarkista maku.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös