Ahventa myllärinvaimon tapaan

Ahventa myllärinvaimon tapaan

Ahventa myllärinvaimon tapaan

Luokka: 
Pannulla paistetut ruoat, Kala ja äyriäiset, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Ahventa myllärinvaimon tapaan ohje

    • Tee ensin vihanneshöystö.
    • Kuutioi sipuli, munakoiso ja kesäkurpitsa.
    • Ota siemenet pois paprikoista ja sisukset tomaateista ja leikkaa kasvikset noin 1 cm:n kokoisiksi paloiksi.
    • Murskaa valkosipulinkynsi.
    • Kuumenna öljy, lisää vihannekset ja hauduta pehmeiksi ja maukkaiksi (noin 5 minuuttia).
    • Mausta höystö hienonnetuilla yrteillä.
    • Mausta ahvenfileet suolalla ja pippurilla.
    • Sekoita vehnäjauhot ja korppujauhot keskenään ja jauhota kalafileet seoksessa.
    • Kuumenna pannu hyvin, lisää rasva siirrä kalat pannulle. Vähennä heti lämpöä ja anna kalojen paistua, kunnes ne ovat molemmilta puolilta kullanruskeita ja rapeita.
    • Nosta kalat lautaselle. Ripottele yrttisilppu paistinrasvaan ja puserra sitruunanmehu pannulle.
    • Kaada yrttinen paistorasva kalojen päälle ja tarjoa vihanneshöystön kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös