Hunajainen juurespyttipannu

Hunajainen juurespyttipannu

Hunajainen juurespyttipannu

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 pieni lanttu
  • 3 porkkanaa
  • 1 juuripersilja
  • vettä
  • suolaa
  • 1 pieni purjo
  • 2 rkl pullomargariinia tai rypsiöljyä
  • 2 rkl hunajaa
  • 4 rkl hienonnettua persiljaa
Vaikeusaste

Hunajainen juurespyttipannu ohje

    • Kuori ja kuutioi juurekset noin puolentoista sentin kuutioiksi.
    • Kypsennä juureskuutiot suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Kaada vesi pois ja valuta juurekset.
    • Pilko purjo.
    • Kuumenna rasva pannulla ja kuullota siinä purjo ja juurekset.
    • Sekoita joukkoon hunaja ja anna kiehahtaa.
    • Koristele persiljalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry