Punajuuri-vuohenjuustopaistos

Punajuuri-vuohenjuustopaistos

Punajuuri-vuohenjuustopaistos

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Hedelmät, Juurekset, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Punajuuri-vuohenjuustopaistos ohje

    • Kuori punajuuret, halkaise ja leikkaa melko ohuiksi viipaleiksi. Poista omenista siemenkodat, puolita ja leikkaa viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi juusto, ellei se ole valmiiksi viipaloitua.
    • Voitele laakea uunivuoka ja lado pohjalle kerros punajuuriviipaleita eli noin puolet punajuurista. Ripottele päälle yrtit, lisää omenaviipaleet ja hienonnettu sipuli. Murenna vuohenjuusto päälle tasaiseksi kerrokseksi. Lisää pinnalle loput punajuuriviipaleet limittäin.
    • Rouhaise kermaan suolaa ja pippuria ja kaada kerma vuokaan tasaisesti.
    • Kypsennä 200-asteisessa uunissa tunnin ajan. Tarkista punajuurten kypsyys ja jatka tarvittaessa kypsentämistä 175 asteessa noin 15 min.
  1. Vinkki: Voit hyvin vaihtaa vuohenjuuston sinihomejuustoon.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös