Parsakaalipiirakka

Parsakaalipiirakka

Parsakaalipiirakka

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Suolaiset leivonnaiset, Kaalit

Ainekset

1 annosta

1

Kastike

Lisäksi

Taikina

Täyte

Vaikeusaste

Parsakaalipiirakka ohje

    • Yhdistä keskenään jauhot ja leivinjauhe. Sekoita joukkoon käsin margariini ja lopuksi ohut perunaraaste. Siirrä taikina mielellään hetkeksi jääkaappiin.
    • Paloittele parsakaalin varret ja irrottele nuput. Kypsennä muutaman minuutin ajan suolalla maustetussa vedessä tai höyryssä ja jäähdytä kylmässä vedessä siivilässä. Valuta hyvin.
    • Taputtele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ja siirrä jääkaappiin vetäytymään.
    • Pistele taikina haarukalla ja taivuta alumiinifoliosuikaleet reunojen sisäpintoihin, jotta ne eivät vetäydy paiston aikana. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.
    • Lisää hyvin valutetut parsakaalit, fetakuutiot ja tomaattisuikaleet tasaiseksi kerrokseksi piirakkapohjalle.
    • Vatkaa munamaidon ainekset sekaisin ja kaada täytteen päälle. Ripauta pinnalle juustoraastetta. Paista piirakkaa uunin alaritilätasolla 25 minuuttia, kunnes munamaito hyytyy.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös