Lämmin kaalisalaatti

Lämmin kaalisalaatti

Lämmin kaalisalaatti

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Juurekset, Kaalit, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Lämmin kaalisalaatti ohje

    • Suikaloi kaalinlohko, kuorittu porkkana sekä fenkoli tai selleri vihannesleikkurilla tai terävällä veitsellä leikkuulaudalla. Hienonna sipuli, paprika ja pala chiliä.
    • Kuumenna öljytilkka pannulla. Kuullota ensin hetken aikaa sipulia ja chiliä, ja lisää sitten pannulle muut kasvikset. Kuumenna muutamien minuuttien ajan sekoitellen.
    • Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään. Sekoita kastike lämpimään kasvisseokseen ja siirrä salaatti tarjoiluastiaan tai suoraan lautasille. Ripottele päälle tuoreyrttiä.
    • Huom. Salaatti maistuu myös kylmänä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös