Karibialainen kasvishöystö

Karibialainen kasvishöystö

Karibialainen kasvishöystö

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit, Sienet

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Karibialainen kasvishöystö ohje

    • Viipaloi purjo ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele peruna ja juurekset. Leikkaa kiinakaalinpuolikas pitkittäin halki ja leikkaa noin sentin viipaleiksi. Viipaloi herkkusienet.
    • Kuumenna vokkipannulla tai tilavassa paistinpannussa tilkka öljyä. Kuullota hetken aikaa sipuleita, inkivääriä, cayennen- ja maustepippuria.
    • Lisää peruna- ja juureslohkot, kuumenna ja lisää kiinankaali joukkoon.
    • Yhdistä pannulle kahdella lastalla sekoitellen tomaattisosetta ja kypsät, huuhdotut pavut.
    • Lorauta pannulle vesi, kookosmaito tai -kerma ja lisää mangosose. Hauduta ruoka kypsäksi ja mausta suolalla, sitruunalla, pippurilla ja lopuksi ruohosipulilla. Tarkista maku.
    • Tarjoa kasvishöystö lämpimänä kasvisruokana sellaisenaan tai lisäkkeenä esimerkiksi kevyellä äyriäis- tai kala-aterialla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös