Parsakaali-porkkanasalaatti

Parsakaali-porkkanasalaatti

Parsakaali-porkkanasalaatti

Luokka: 
Kylmät lisäkeruoat, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Parsakaali-porkkanasalaatti ohje

    • Keitä parsakaalin kukintoja vedessä tai höyryssä parin minuutin ajan. Huuhtele nuput kylmällä vedellä siivilässä, jotta kypsyminen pysähtyy. Valuta hyvin.
    • Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
    • Yhdistä sitruunamehu, mausteet ja öljy ja valele porkkanasuikaleiden ja parsakaalin nuppujen päälle. Sekoita varovasti kahdella lusikalla nostellen. Anna salaatin vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös