Palvimestarin parsakaalikeitto

Palvimestarin parsakaalikeitto

Palvimestarin parsakaalikeitto

Luokka: 
Keitot, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Palvimestarin parsakaalikeitto ohje

    • Leikkaa parsakaalit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja viipaloi porkkanat.
    • Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, sulatejuusto ja pippuriseos.
    • Anna keiton kiehua vielä viisi minuuttia.
    • Lisää kuutioitu tai suikaloitu palvikinkku. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
    • Koristele keitto hienonnetulla persiljalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös