Parsakaalisalaatti ja mangokastike

Parsakaalisalaatti ja mangokastike

Parsakaalisalaatti ja mangokastike

Luokka: 
Kastikkeet ja marinadit, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Hedelmät, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Parsakaalisalaatti ja mangokastike ohje

    • Hienonna parsakaali monitoimikoneessa tai pikaleikkurilla kevyesti niin, että rakenne muistuttaa couscousia.
    • Kiehauta parsakaalia tilkassa suolalla maustettua vettä puolen minuutin ajan.
    • Valuta parsakaali ja anna jäähtyä kylmässä.
    • Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.
    • Kuutioi oliivit ja lehtiselleri.
    • Sekoita kaikki ainekset ja mausta.
    • Soseuta mangokastikkeen kaikki ainekset esimerkiksi lasitölkissä ravistaen.
    • Tarjoa parsakaalisalaatti ja mangokastike esimerkiksi kylmän broilerinlihan kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös