Vihannesgratiini

Vihannesgratiini

Vihannesgratiini

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Juurekset, Kaalit, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Vihannesgratiini ohje

    • Paloittele kinkku ja kuoritut sipulit. Kuumenna pannulla öljy ja kuullota sipulia ja kinkkua hetken aikaa.
    • Huuhtele kasvikset. Kuori ja paloittele porkkanat. Paloittele parsakaali ja tomaatit.
    • Kuumenna vesi ja lisää kiehuvaan veteen porkkanat. Keitä viisi minuuttia. Lisää parsakaali ja keitä pari minuuttia.
    • Levitä keitetyt vihannekset, tomaatti sekä sipuli-kinkkuseos voideltuun uunivuokaan ja lisää mausteet. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
    • Gratinoi 250-asteiseisessa uunissa 3 - 5 minuuttia.
  1. Vinkki: Gratiiniin sopivat hyvin myös paprikat, kukka- ja ruusukaali sekä kesäkurpitsa.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös