Yakitori-vartaat

Yakitori-vartaat

Yakitori-vartaat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 400 g luutonta broilerinlihaa
  • 170 g pekonia
  • 150 g purjoa
  • 150 g kesäkurpitsaa
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 keltainen paprika
  • 1 punainen paprika

Kastike

  • 1 dl soijakastiketta
  • 1 dl sakea (riisiviinaa) tai kuivaa valkoviiniä
  • 0.5 rkl sokeria
Vaikeusaste

Yakitori-vartaat ohje

    • Paloittele broilerinliha, pekoni ja purjo pujotettaviksi vartaisiin. Leikkaa vihannekset samankokoisiksi paloiksi ja puolita sienet.
    • Pistele grillivartaisiin tai bambutikkuihin kaikkia aineita vuorotellen.
    • Sekoita kastike ja voitele sillä vartaita useaan otteeseen grillaamisen aikana.
    • Voit paistaa vartaat kypsiksi myös 200-asteisessa uunissa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry