Porsaanfileetä Välimeren tyyliin

Porsaanfileetä Välimeren tyyliin

Porsaanfileetä Välimeren tyyliin

Luokka: 
Uuni- ja grilliruoat, Hedelmät, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Porsaanfileetä Välimeren tyyliin ohje

    • Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin kypsiksi ja nosta uunivuokaan vieri viereen.
    • Pilko pieneksi omenat, aurinkokuivatut tomaatit ja kuorittu sipuli.
    • Kuumenna öljytilkka pannulla ja kuullota omena, tomaatit ja valkosipuli.
    • Lisää loput aineksista ja kuumenna hetken aikaa sekoitellen.
    • Kumoa seos kyljysten päälle uunivuokaan.
    • Kypsennä fileeviipaleita 175 asteessa noin 10 – 15 minuuttia.
    • Nosta vuoka uunista ja anna ruoan vetäytyä foliolla peitettynä.
    • Tarjoa keitetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös