Paistettua tankoparsaa

Paistettua tankoparsaa

Paistettua tankoparsaa

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 500 g tuoretta, vihreää parsaa
  • pieni pala tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl öljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 dl paahdettuja mantelilastuja
  • raastettua sitruunan kuorta
Vaikeusaste

Paistettua tankoparsaa ohje

    • Leikkaa parsat noin 4 cm:n pituisiksi paloiksi.
    • Kuori ja hienonna tai raasta inkivääriä parin teelusikallisen verran.
    • Kuumenna öljy paistin- tai vokkipannulla. Lisää parsa pannulle ja paista koko ajan sekoittaen 4 - 5 minuuttia.
    • Lisää inkivääri ja mausta suolalla. Ripottele päälle paahdetut mantelilastut ja raastettua sitruunankuorta.
    • Tarjoa leivän kanssa tai kala- tai liharuoan lisäkkeenä. Jos käytät valkoista parsaa, kuori se ja kiehauta 3 - 4 minuuttia ennen paistamista.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry