Raparperikakku

Raparperikakku

Raparperikakku

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset, Raparperi, parsa, yms

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Taikina

Vaikeusaste

Raparperikakku ohje

    • Mittaa irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle margariini pieninä nokareina, fariinisokeri ja inkivääri. Kuumenna vuokaa hetken aikaan 175 asteisessa uunissa niin, että rasva ja sokeri sulavat. Pyörittele vuokaa, jotta seos levittyy tasaisesti.
    • Leikkaa raparperin varret ohuiksi viipaleiksi ja lisää vuokaan.
    • Taikinaa varten vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet, lisää taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
    • Kaada taikina raparperipalojen päälle ja paista 175 asteessa uunissa 40 - 50 minuuttia.
    • Kumoa kakku jäähtyneenä ja tarjoa vaniljakastikkeen kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös