Parsakeitto

Parsakeitto

Parsakeitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Raparperi, parsa, yms

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Parsakeitto ohje

    • Huuhtele parsat, poista kovat tyviosat ja kuori varret. Leikkaa parsat sentin paloiksi. Jätä nuppupäät noin kolmen sentin pituisiksi ja säästä koristeiksi.
    • Kuori ja hienonna sipuli.
    • Lisää kasvisliemikuutiot tai fondi kiehuvaan veteen. Lisää pilkotut parsat ja sipuli ja keitä kymmenisen minuuttia.
    • Soseuta keitto sauvasekoittimella. Sekoita jauhot ruokakerman joukkoon ja lisää seos ohuena nauhana kiehuvaan keittoon. Keitä muutaman minuutin ajan. Mausta pippurilla.
    • Keitä parsannuppuja pienessä vesimäärässä pari minuuttia. Lisää keitetyt parsannuput keittoannoksiin suoraan lautasille. Lisää pinnalle tuoretta yrttiä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös