Vadelmanektari

Vadelmanektari

Vadelmanektari

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 0.5 l vettä
  • 2 l vadelmia
  • 1.5 dl sokeria
  • 0.5 dl sitruunamehua
Vaikeusaste

Vadelmanektari ohje

    • Perkaa vadelmat paksupohjaiseen kattilaan.
    • Lisää vesi ja sokeri. Kuumenna seos kiehumispisteeseen kattilaa välillä ravistaen.
    • Lisää sitruunamehu ja soseuta marjat liemineen sauvasekoittimella.
    • Jäähdytä nektari.
    • Jos tarjoat nektarin tervetulojuomana, ohjeesta riittää 10 hengelle.
    • Voit myös pakastaa sakean juoman. Älä täytä rasioita aivan piripintaan, vaan muista jättää hieman laajenemisvaraa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry