Raparpericappucino

Raparpericappucino

Raparpericappucino

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Jälkiruoat, makeiset, Raparperi, parsa, yms

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Raparpericappucino ohje

    • Pese, kuori ja paloittele raparperit. Sekoita kattilassa raparperipaloihin sokeri. Lisää vesi ja kuumenna hitaasti. Anna hautua hiljalleen. HUOM. älä kiehuta.
    • Kuori kaardemummat ja hienonna kaardemumman siemenet huhmarella. Lisää murskattu kaardemumma.
    • Keitä raparperi kypsäksi ja siivilöi keitto. Jäähdytä.
    • Kaada jäähtynyt keitto kahvi- tai cappucinokuppeihin ja lisää pinnalle löysää vanilijakermavaahtoa lusikalla. Raasta päälle tummaa suklaata.
  1. Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös