Raparpericappucino

Raparpericappucino

Raparpericappucino

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 kg raparperia
  • 300 g sokeria
  • 2 kpl vihreää kardemummaa
  • 4 dl vettä

Lisäksi

  • päälle vaniljakermavaahtoa ja tummaa suklaata
Vaikeusaste

Raparpericappucino ohje

    • Pese, kuori ja paloittele raparperit. Sekoita kattilassa raparperipaloihin sokeri. Lisää vesi ja kuumenna hitaasti. Anna hautua hiljalleen. HUOM. älä kiehuta.
    • Kuori kaardemummat ja hienonna kaardemumman siemenet huhmarella. Lisää murskattu kaardemumma.
    • Keitä raparperi kypsäksi ja siivilöi keitto. Jäähdytä.
    • Kaada jäähtynyt keitto kahvi- tai cappucinokuppeihin ja lisää pinnalle löysää vanilijakermavaahtoa lusikalla. Raasta päälle tummaa suklaata.
  1. Kotimaiset Kasvikset ry