Paprikasilli

Paprikasilli

Paprikasilli

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 2 kpl paprikaa
  • 1 kpl sipuli
  • 0.5 dl tuoretta, hienonnettua persiljaa tai korianteria
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl tomaattimehua
  • 0.5 dl sokeria
  • 0.5 dl punaviinietikkaa
  • 1 kpl laakerinlehti
  • 4 kpl korianterinsiemeniä
  • 2 kpl matjessillifileetä
Vaikeusaste

Paprikasilli ohje

    • Puolita huuhdotut paprikat, poista siemenet ja kannat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi.
    • Kuori ja hienonna sipuli.
    • Sekoita kaikki muut ainekset paitsi silli.
    • Leikkaa huuhdotuista ja kuivatuista sillifileistä vinoviipaleita. Lado sillipalat kauniisti sopivaan tarjoiluastiaan, esim. laakealle, reunalliselle lautaselle.
    • Levitä paprikaseos päälle ja siirrä paprikasilli foliolla peitettynä jääkaappiin pariksi päiväksi.
    • Tarjoa perunoiden ja tuoreiden vihannesten kanssa alkuruoaksi tai kevyeksi lounaaksi leivän kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry