Jauheliha-kesäkurpitsapannu

Jauheliha-kesäkurpitsapannu

Jauheliha-kesäkurpitsapannu

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 punainen paprika
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 pieni sipuli
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 250 g naudan paistijauhelihaa
  • 1 rkl tomaattisosetta
  • 1 tl makeaa chilikastiketta (sambal oelek)
  • 0.5 tl suolaa
Vaikeusaste

Jauheliha-kesäkurpitsapannu ohje

    • Paloittele paprika ja kesäkurpitsa.
    • Kuori ja hienonna sipuli.
    • Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy.
    • Kypsennä kasviksia pannulla miedolla lämmöllä hetki.
    • Lisää lämpöä ja lisää jauheliha pannulle kasvisten joukkoon. Kypsennä jauheliha.
    • Sekoita joukkoon tomaattisose, chilikastike ja suola.
    • Tarjoa jauheliha-kesäkurpitsapannun kanssa perunaa tai pastaa ja tomaattisalaattia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry