Omena-perunapannu

Omena-perunapannu

Omena-perunapannu

Luokka: 
Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Vegetaariset ohjeet, Hedelmät, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Omena-perunapannu ohje

    • Pese perunat hyvin. Niitä ei tarvitse kuoria. Leikkaa pitkittäin ohuehkoiksi lohkoiksi.
    • Kuori ja lohko sipuli. Valitse makeita omenoita. Ne eivät soseudu kovin helposti. Halkaise omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.
    • Kypsennä peruna- ja sipulilohkoja tilkassa öljyä padassa tai suurella pannulla viitisen minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää omenalohkot ja jatka kypsennystä vielä noin 5 minuuttia
    • Mausta suolalla ja valkopippurilla. Lisää vesi ja anna kypsyä kannen alla vielä viitisen minuuttia.
    • Lisää ruoan joukkoon juuri ennen tarjoilua tuoretta silputtua minttua tai persiljaa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös