Hunajainen juurespyttipannu

Hunajainen juurespyttipannu

Hunajainen juurespyttipannu

Luokka: 
Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Hunajainen juurespyttipannu ohje

    • Kuori ja kuutioi juurekset noin puolentoista sentin kuutioiksi.
    • Kypsennä juureskuutiot suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Kaada vesi pois ja valuta juurekset.
    • Pilko purjo.
    • Kuumenna rasva pannulla ja kuullota siinä purjo ja juurekset.
    • Sekoita joukkoon hunaja ja anna kiehahtaa.
    • Koristele persiljalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös