Hunajaiset seesamtomaatit

Hunajaiset seesamtomaatit

Hunajaiset seesamtomaatit

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lämpimät lisäkeruoat, Pannulla paistetut ruoat, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Hunajaiset seesamtomaatit ohje

    • Leikkaa tomaatit paksuiksi viipaleiksi. Voitele viipaleet molemmin puolin hunajalla.
    • Vatkaa munan rakenne rikki.
    • Kasta hunajaiset tomaattiviipaleet ensin munaseokseen, sitten seesaminsiemeniin.
    • Kuumenna öljy kuumaksi paistinpannussa ja paista tomaattipihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi.
    • Tarjoa tomaattipihvit alkupalana tai muun ruuan lisäkkeena.
  1. Vinkki:
    Jos haluat lisätä näyttävyyttä ja herkullisuutta, sekoita 1 dl:aan smetanaa kaksi teelusikallista hunajaa. Nosta nokare maustettua smetanaa tomaattipihvin päälle ja koristele tuoreilla basilikanlehdillä.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös