Varhaiskaalipihvit

Varhaiskaalipihvit

Varhaiskaalipihvit

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Pannulla paistetut ruoat, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Varhaiskaalipihvit ohje

    • Raasta kaali esimerkiksi monitoimikoneen suikalointiterällä karkeaksi raasteeksi.
    • Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaaliraasteen joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja hienonnetulla tuoreyrtillä.
    • Kuumenna ohukaispannu, lisää koloihin kevyesti rasvaa ja nostele niihin kaaliseosta kahdella lusikalla. Tasoita pinta ja paista miedolla lämmöllä pihveiksi.
    • Nosta kaalipihvit uunivuokaan ja kypsennä vielä 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös