Punajuuri-fetasalaatti

Punajuuri-fetasalaatti

Punajuuri-fetasalaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 punajuurta
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 ruukku(a) rucolaa
  • 0.25 dl balsamietikkaa
  • 2 rkl kylmäpuristettua öljyä
  • suolaa, mustapippuria
  • 0.5 dl hasselpähkinärouhetta
Vaikeusaste

Punajuuri-fetasalaatti ohje

    • Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi. Älä poista juurenpäätä ennen keittämistä. Jäähdytä, kuori ja viipaloi punajuuret. Viipaloi fetajuusto.
    • Asettele punajuuriviipaleita, fetajuustoa ja rucolaa vuorotellen laakealle vadille tai lautaselle.
    • Sekoita balsamietikka, öljy ja mausteet ja kaada salaatin päälle. Ripottele päälle vielä pähkinärouhetta.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry