Punajuuricarpaccio

Punajuuricarpaccio

Punajuuricarpaccio

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Kylmät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Marinadiin

Vaikeusaste

Punajuuricarpaccio ohje

    • Leikkaa keitetyt, kuoritut punajuuret hyvin ohuiksi viipaleiksi.
    • Sekoita marinadin ainekset ja pyörittele raitajuuriviipaleet varovasti marinadissa.
    • Anna raitajuuriviipaleiden maustua jääkaapissa noin 20 minuuttia.
    • Asettele marinoidut raitajuuriviipaleet neljälle alkupalalautaselle.
    • Täydennä annokset rucolanlehdillä ja parmesaanilastuilla.
  1. Vinkki:
    Punajuurten sijaan voit hyvin käyttää raitajuurta tai keltajuurta.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös