Vihreä papusalaatti

Vihreä papusalaatti

Vihreä papusalaatti

Luokka: 
Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Palkokasvit, Salaatit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Marinadiin

Vaikeusaste

Vihreä papusalaatti ohje

    • Valuta säilykepavut liemestään ja kypsennä pakastepavut pakkauksen ohjeen mukaan. Jos käytät tuoreita papuja, keitä puhdistettuja papuja väljässä vedessä 8 - 10 minuuttia ja huuhtele kylmällä vedellä.
    • Pilko jäähtyneet pavut.
    • Sekoita marinadin ainekset ja kääntele pavut marinadin sekaan.
    • Anna maustua noin 30 minuuttia. Valmista sillä aikaa salaattipeti.
    • Suikaloi salaatti, rucola ja vuonankaali ja levitä tarjoiluvadin pohjalle.
    • Halkaise paprika, poista kanta sekä siemenet ja leikkaa malto ohuiksi suikaleiksi.
    • Kuori ja halkaise punasipuli ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
    • Levitä paprika- sekä sipulisuikaleet ja basilika salaattien päälle.
    • Kaada maustuneet pavut marinadeineen salaattipedille, sekoita halutessasi kevyesti nostellen ja tarjoa salaatti esimerkiksi patogin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös