Mansikka-katkarapusalaatti

Mansikka-katkarapusalaatti

Mansikka-katkarapusalaatti

Luokka: 
Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Kala ja äyriäiset, Marjat, Salaatit, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Mansikka-katkarapusalaatti ohje

    • Irrota salaatinlehdet. Levitä muutama lehti tarjoiluvadin pohjalle niin, että ne jäävät näkyviin, kun kokoat salaatin. Revi loput salaatinlehdet käsin suupaloiksi. Ripottele osa salaatinlehtipaloista tarjoiluvadille.
    • Poista mansikoista kannat ja leikkaa mansikat puoliksi tai neljään osaan. Jätä muutama kaunis marja kokonaisena salaatin koristeeksi.
    • Levitä puolet mansikoista salaatin päälle vadille.
    • Sulata ja valuta katkaravut hyvin ja levitä mansikoille. Jätä muutama iso katkaravunpyrstö koristeeksi.
    • Lisää loput salaatin ainekset tarjoiluvadille.
    • Kastiketta varten hienonna sipuli varsineen ja sekoita sitten kastikkeen ainekset keskenään. Voit pyöristää kastikkeenmakua majoneesilla.
    • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa viinietikkaa. Valuta kastike salaatille, koristele salaatti ja tarjoile maukkaan leivän kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös