Syksyinen juurespannu

Syksyinen juurespannu

Syksyinen juurespannu

Luokka: 
Pannulla paistetut ruoat, Juurekset, Liha, sisäelimet, makkarat, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Syksyinen juurespannu ohje

    • Leikkaa pekoni viipaleiksi.
    • Kuori ja leikkaa punasipuli ja valkosipuli viipaleiksi pitkittäin.
    • Kuori ja leikkaa juurekset ja perunat tasakokoisiksi kuutioiksi (n. 1 cm x 1 cm).
    • Laita pekoniviipaleet kylmälle pannulle. Kuumenna ja lisää jauheliha kuumaan pannuun.
    • Ruskista hetki ja lisää joukkoon valkosipuli ja juureskuutiot.
    • Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä keskilämmöllä välillä varovasti sekoitellen, kunnes juurekset ovat pinnalta rapeita ja sisältä kypsiä, mutta eivät liian pehmeitä.
    • Lorauta pannuun lopuksi hieman hunajaa ja sekoita varovasti. Koristele tuoreella salvialla ja tarjoa pannun kanssa halutessasi ranskankermaa tai kermaviiliä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös