Peruna-kasvis-lohipannu

Peruna-kasvis-lohipannu

Peruna-kasvis-lohipannu

Luokka: 
Pannulla paistetut ruoat, Kaalit, Kala ja äyriäiset, Peruna, muut tärkkelyskasvit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Peruna-kasvis-lohipannu ohje

    • Paista kuoritut ja viipaloidut perunat kevyesti pinnoitetulla paistinpannulla ja nosta sivuun, mutta pidä lämpiminä.
    • Leikkaa sipuli lohkoiksi, hienonna valkosipuli ja leikkaa kukkakaali viipaleiksi.
    • Kuullota pannulla sipulilohkot, hienonnetut valkosipulinkynnet ja viipaloitu kukkakaali.
    • Mausta soijakastikkeella ja puolen sitruunan mehulla. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä hiljalleen sekoittaen 5 - 7 minuutin ajan. Siirrä sivuun ja pidä lämpimänä.
    • Mausta lohiviipaleet suolalla, mustapippurilla ja lopulla sitruunan mehulla ja paista pannulla kypsiksi.
    • Annostele lautasille perunaa, kukkakaaliseosta ja kalapalat ja tarjoa heti.
  1. Vinkki:
    Keitettyjen perunoiden sijaan voit käyttää raakoja perunoita. Paista raa’at perunaviipaleet miedolla lämmöllä öljyssä kypsiksi. Aikaa kuluu noin 20 minuuttia.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös